Tgrt Haber

Aldığı cipsi iade etmişti: İsrail çocukları öldürdüğü için almadım 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TRT Haber
09 Kasım 2023 12:11 - Güncelleme : 09 Kasım 2023 12:25

Rize'de aldığı cipsin İsrail ürünü olduğunu anlayınca iade ederek takdir toplayan çocuk konuştu: İsrailliler, çocukları öldürdüğü için onları almamayı tercih ettim

Rize​'de bir marketin güvenlik kamerasına kaydedilen görüntü sosyal medyanın gündeine oturmuştu. Merkez Mermerdelen Mahallesi'nde küçük çocuk​, cips alarak marketten ayrılmış, ancak daha sonra geri dönerek cipsin İsrail malı olduğunu ve değiştirmek istediğini söylemişti

Mustafa Topuz isimli çocuğun market​ sahibine, "Kusura bakmayın, İsrail malı olduğunu unuttum da. Değiştirebilir miyim?" şeklindeki sözleri de kayda alınkmıştı.

"İSRAİL ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYOR"

"İsrailliler, çocukları öldürdüğü için onları almamayı tercih ettim" diyen küçük çocuk, Gazze'de kendi yaşında binlerce çocuğun katledilmesine duyarsız kalmadı.

Çocuğun hareketi karşısında duygulanan market sahibi de "İsrail malı olduğunu unuttuğunu ve bunu değiştirmek istediğini söyledi. Zaten etkilenmiştim yeteri kadar olaydan etkilendiğim için Mustafa’nın da öyle söylemesi daha fazla duygulandırdı beni. Hoşuma da gitti" diye konuştu.

TÜKETİCİLERİN DESTEĞİ ARTIYOR

Diğer yandan İsrail menşeli ya da İsrail'in katliamına destek veren markaları boykot kampanyası büyüyor. Alışveriş listelerinden o ürünler tek tek çıkarılıyor. Boykota tüketiciler de kayıtsız kalmazken günlük hayatta sıklıkla kullanılan markaların yerini alternatif ürünler tercih edilmeye başlandı.

 

Kaynak: TRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...