Tgrt Haber

İstanbul’da motosikletli saldırganlar kurşun yağdırdı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Kasım 2022 09:19 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 09:28

İstanbul Fatih’te 2 motosikletin üzerindeki 4 şüpheli yol kenarındaki motosiklet üzerinde oturan bir kişiye silahlı saldırı gerçekleştirdi. Açılan ateş sonucu motosikletin üzerinde oturan kişi ile yoldan geçen genç yaralandı. 

İstanbul​ Fatih’te geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda 2 motosikletin üzerinde bulunan 4 saldırganyüzlerini kask, maske ve kapüşonla gizleyerek cadde üzerinde seyrediyordu. Saldırganlardan biri henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki motosikletin üzerinde oturan Eray Anıl K.’ya ateş açtı. Açılan  ateş  sonucu omuzundan vurulan Eray Anıl K. ile o sırada annesiyle birlikte yolda yürüyen Ahmet C. isimli genç kurşunla yaralandı.

SİLAHLI SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yaralılar esnafın yardımı ile hastanelere götürülürken hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde saldırganların silahla ateş açması sonrası olay yerinden hızla uzaklaştığı görüldü. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...