Tgrt Haber

İzmir'de trajik olay! Oğlu kalp krizinden, yatalak anne açlıktan öldü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
09 Temmuz 2023 15:41 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 15:53
İzmir'de trajik olay!  Oğlu kalp krizinden, yatalak anne açlıktan öldü

İzmir’in Konak ilçesinde evlerinde ölü bulunan annenin açlıktan, oğlunun ise kalp krizinden öldüğü ortaya çıktı.

İzmir’in Konak​ ilçesi bir trajediye sahne oldu. Evlerinde ölü bulunan yaşlı annenin açıklıktan, oğlunun ise kalp krizinden öldüğü, günler sonra evden yayılan koku sonrası ortaya çıktı.

KAPIYI ÇİLİNGİR YARDIMIYLA AÇTILAR

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, bir süredir komşularından haber alamayan ve apartmanda oluşan kokudan dolayı anne ve oğlunun sağlık durumundan endişe eden bina sakinleri, durumu polise ihbar etti. Bunun üzerine apartmanın 4'üncü katındaki eve çilingir yardımıyla giren polisler, Suzan Gürzeren (88) ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren'i (52) yerde hareketsiz bir şekilde yatar halde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde anne ve oğlunun hayatını kaybettiği tespit edildi.

İzmir'de trajik olay!  Oğlu kalp krizinden, yatalak anne açlıktan öldü

Yapılan tahkikat sonucu Yalçın Suat Gürzeren'in Kurban Bayramı'nda evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, yatalak ve bakıma muhtaç olan annesi Suzan Gürzeren'in de ise sonrasında açlıktan dolayı yaşamını yitirdiği belirlendi.

Öte yandan, Suzan Gürzeren ve Yalçın Suat Gürzeren’in binadaki komşularıyla ve akrabalarıyla çok sık görüşmediği öğrenildi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vatandaş 10 Temmuz 2023 07:05

Allah rahmet eylesin Nerde eski komşuluklar Hal hatır sormalar

Sonraki Haber Yükleniyor...