Tgrt Haber

'Bana mısın?' demedi! İzmir’deki depremde herkes kaçışırken o yerinden dahi kıpırdamadı

28 Şubat 2023 04:25 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 04:33

İzmir'in Foça ilçesi açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde ilginç anlar yaşandı. Depreme restoranda yakalanan müşteriler panik halde dışarı kaçışırken, masasında oturan bir kişi yerinden dahi kıpırdamadı. İlginç anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

İzmir’in Foça​ ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem​ meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) açıklamasına göre, yerin 14.5 kilometre altında meydana gelen deprem, ilçeye 4.87 kilometre uzaklıkta gerçekleşti.

KEDİ VE KÖPEKLER DAHİ KAÇTI

Yaşanan sarsıntı, ilçede bulunan bir restoranın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler, depremin şiddetini gözler önüne sererken, restoranda bulunan vatandaşların panikle dışarı çıktığı anlarda onlara bir köpeğin de eşlik ettiği, bir kişinin ise masasında oturarak yerinden dahi kalkmadığı görüldü.  

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...