Tgrt Haber

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgası karakolda bitti! Fenomenlerden tek cümlelik savunma 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2023 18:00 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 00:07

Fitness ve yaşam tarzı videolarıyla sosyal medyadan tanınan Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan 'sokak kavgasında' birbirlerine girdi. Sosyal medyada viral olan video sonrası bugün iki isme de karakola çağrıldı. Emniyete götürülen ikilinin tek cümlelik savunması ise dikkat çekti. 

Vücut geliştirme ve yaşam tarzı videolarıyla sosyal medyada milyonlarca izlenen fenomen Savaş Cebeci, 2011 yılından beri profesyonel olarak müsabakalara çıkan MMA​ dövüşçüsü Kaan Kazgan'a meydan okudu. 

KAVGADA KANLAR AKTI

İkili birbirleriyle sosyal medya aracılığıyla sözleşerek İstanbul’da boş buldukları buldukları bir arazide kavgaya tutuştular. İklinin kavgasında Savaş Cebeci'nin kaşı açılırken olaya ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

"KAVGA ETMEDİK" 

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen ve burada ifadeleri alınan fenomenler birbirinden şikayetçi olmadı. İki ismin de ifadelerinde "Kavga​ etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği aktarıldı. 

EVRAK HAZIRLANACAK 

Savcılık ise olayla ilgili evrak hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.  

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...