Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Fuat Oktay duyurdu: Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'a araç girişi durduruldu

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2023 11:31 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 12:29
Cumhurbaşkanı Fuat Oktay duyurdu: Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'a araç girişi durduruldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerde etkilenen üç ilde araç girişinin durdurulduğunu bildirdi. Buna göre, saat 11.00 itibariyle Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'a görevli araçlar hariç sivil araç girişi yapılamayacak.

Deprem​ bölgesinde arama-kurturma çalışmaları devam ediyor. Bölgeye sevkiyatın yapılabilmesi için Kahramanmaraş​, Hatay​ ve Adıyaman​'a araç girişi durduruldu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afetle ilgili seyahat yapan araçlarla, görevli araçlar hariç bu üç ile girişin saat 11.00 itibarıyla durdurulduğunu açıkladı.  Oktay, "Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a 48 saat itibariyle, işi olmayan diğer araçların girmesini durdurmuş durumdayız. Saat 11.00 itibarıyla başladı" dedi.

TAG OTOYOLU ULAŞIMA AÇILDI

Öte yandan deprem nedeniyle zarar gören TAG Otoyolu ulaşıma açıldı. Karayolları'ndan yapılan açıklamada, Gaziantep'e erişimi sağlayan güzergahta trafiğe engel herhangi bir sorun bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...