Tgrt Haber

Ağaca çarpan araç ikiye bölündü! Sürücü yaralandı, yanındaki öldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Temmuz 2023 08:21 - Güncelleme : 08 Temmuz 2023 08:21

İstanbul Kartal Sahil Yolu’nda ilerleyen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki ağaca çarptı. İkiye ayrılan araçta otomobil sürücüsü yaralanırken yanındaki ise hayatını kaybetti. 

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre kaza saat 03.30 sıralarında İstanbulKartal​ Sahil Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre otomobil sürücüsü Can Gül isimli vatandaş direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki ağaca çarptı. Kaza sonrası otomobil kağıt gibi ikiye ayrılırken sürücü yaralandı, yanındaki arkadaşı Furkan Ersoy ise hayatını kaybetti.

ARKADAŞI OLAY YERİNDE ÖLDÜ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilirken Faruk Ersoy’un ise kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sağlık ekipleri Faruk Ersoy’un cansız bedenini Kartal Lütfi Kırdar Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. 

Ağaca çarpan araç ikiye bölündü! Sürücü yaralandı, yanındaki öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...