Tgrt Haber

Samsun'da minibüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü, 2'si ağır 5 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
07 Temmuz 2023 15:41 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 15:41
Samsun'da minibüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü, 2'si ağır 5 yaralı

Samsun'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs şarampole yuvarlandı. Feci kazada 2 kişi can verdi, 5 kişi de yaralandı.

Samsun'da minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazası​ felaket yol açtı. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza Vezirköprü-Durağan karayolu Yağınözü mevkisinde meydana geldi. Narlısaray Mahallesi’nden Vezirköprü ilçesine seyir halindeki 55 N 9256 plakalı minibüs​, sürücü Hüseyin T.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada Şerife İşler (67) ve Ahmet Gümüşay (68) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Hüseyin T. (65), Nuri Y. (67), İsmet K., Mehmet Ç. (69) ve Hakkı G. (73) yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan Mehmet Ç. ile Nuri Y., Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Hakkı G. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Şerife İşler ile Ahmet Gümüşay'ın cesetleri Vezirköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: TGRT Haber / İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...