Tgrt Haber

Kocaeli'de koca dehşeti! Karısını vurdu, ambulansı hastaneye kadar takip etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ekim 2024 14:01 - Güncelleme : 14 Ekim 2024 14:03

Kocaeli'de bir kişi, karısını boynundan vurduktan sonra tabancayı başına dayadı. Komşuları tarafından engellenen şahıs, otomobiline binerek karısını hastaneye götüren ambulansın peşine düştü. Zanlı, hastanede polis tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli​'nin Çayırova​ ilçesinde meydana gelen olayda; dün akşam saatlerinde T.A. (45) ile eşi S.A. (37) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma​ çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünde T.A., iki çocuğunun annesi olan S.A'ya tabanca ile ateş ederek boynundan yaraladı.

KADINI KANLAR İÇİNDE BULDULAR

Silah​ seslerini duyan vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. Daha sonrasında daire giren vatandaşlar, kadını kanlar içinde yerde yatarken, T.A.'yı ise tabancayı başına dayamış halde buldu. Komşuları, T.A.'nın elindeki tabancayı alarak kendine zarar vermemesi için onu alt kata indirdi.

Komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocaeli'de koca dehşeti! Karısını vurdu, ambulansı hastaneye kadar takip etti - 1. Resim


ARACINA BİNİP AMBULANSI TAKİP ETTİ

T.A. ise otomobiline binip ambulansın peşinden hastaneye gitti. Hastane önünde polis ekiplerince yakalanan T.A., gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe14 Ekim 2024 16:52

Bu nasıl bir şey ya anlayamıyorum böyle şeyler olunca çok üzücü

Sonraki Haber Yükleniyor...