Tgrt Haber

Adana’da kocası tarafından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Haziran 2023 13:39 - Güncelleme : 30 Haziran 2023 13:39
Adana’da kocası tarafından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti!

Adana’da boşanma aşamasında olduğu eşi Erhan Arslan tarafından silahla kafasından vurulan kadın olaydan 7 gün sonra hayatını kaybetti. 

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Adana’nın Seyhan​ ilçesinde meydana gelen olayda Erhan Arslan isimli şahıs boşanma​ aşamasında olduğu eşinin kaldığı evin önüne geldi. Evin önünde bir süre konuşan çift tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve tabancayı belinden çıkaran Arslan karısı Nuriye Arslan’ın kafasına ateş etti.

7 GÜN DAYANABİLDİ…

Katil koca daha sonra aynı silahı başına dayayarak intihar etti. Olay yerine gelen ekipler Erhan Arslan’ın yaşamını yitirdiğini belirlerken durumu ağır olan Nuriye Arslan ise ilk müdahalenin ardından Adana​ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir dizi ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavisi süren Nuriye Arslan dün gece saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...