Tgrt Haber

Kocatepe Camii'nde skandal fotoğraf çekimi olayında sıcak gelişme: Serbest bırakıldılar

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
15 Ağustos 2023 19:20 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 19:25

Kocatepe Camii'nde çekindikleri fotoğrafla tepkileri üzerine çeken Bilal Kısa isimli yönetmen ile Ezgi Cebeci isimli kadın model gözaltına alındı. İşlemlerin ardından Nöbetçi 10'uncu Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarlan 2 kişinin adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verildi.

Kocatepe Camii’nde uygunsuz fotoğraf çekimi yapılarak sosyal medyada paylaşılması olayıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Bilal Kısa isimli yönetmen ile Ezgi Cebeci isimli kadın model, Kocatepe Camii'nde tepkilere neden olan fotoğraf çekimi yaptı. Kısa tişört giyen ve verdiği pozlarda eteğini yukarıya çeken model başörtüsü, takke ve tesbihleri de aksesuar olarak kullanmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gelen tepkiler üzerine, Ankara Valiliği​ olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz Kocatepe Camiinde çekildiği anlaşılan ve sosyal medyada paylaşılan ve cami mehabetini rencide eden görüntüler ve sorumluları hakkında Valiliğimizce adlî ve idari inceleme ve soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Camide skandal pozlara gözaltı

ADLİ KONTROL ŞARTI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre gözaltına alınan şüpheliler Ezgi Cebeci ve Bilal Kısa ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi 10. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilere, TCK’nın 216/3 maddesinde düzenlenen halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama suçundan adli kontrol kararı verildi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
emekli16 Ağustos 2023 08:39

Serbest kaldılar her aklına gelen cüret eder..

UYARI16 Ağustos 2023 01:13

BU CAMİ DE NAMAZ VEYA SECDE İFSAD OLMUŞTUR. ŞEYTANIN BASTIĞI DEĞDİĞİ OTURDUĞU HER YER NECİSTİR. TÜM GÖREVLİLER MESULDÜR. halılarının acilen değişmesi gerekir

Süleyman15 Ağustos 2023 20:32

Aferin iyi yaptınız, illa caminin içine işemeleri mi lazımdı

Sonraki Haber Yükleniyor...