Tgrt Haber

Bağıra bağıra cinayet: Berberi iş yerinin önünde katlettiler

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Nisan 2023 21:56 - Güncelleme : 05 Nisan 2023 22:47
Bağıra bağıra cinayet: Berberi iş yerinin önünde katlettiler

Kocaeli’de yaşanan dehşet verici olayda, iki şahıs bağıra bağıra gelip tartıştıkları berberi 6 el ateş ederek öldürdüler.

Kocaeli'nin Derince​ ilçesinde meydana gelen olayda, daha önceden husumetlisi olan iki kişi​ cadde üzerinde kuaför dükkanı olan Rüstem Duman’ın (45) yanına geldi. Dükkanda büyüyen tartışma dışarıda devam etti.

KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDI

Şahıslardan biri yanındaki tabancasıyla Rüstem Duman’a 6 el ateş etti, daha sonra olay yerinden uzaklaştılar. Kanlar içinde yerde kalan Duman’ın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Rüstem Duman’ı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Rüstem Duman hayatını kaybetti.

“BAĞIRA BAĞIRA GELDİLER”

Olayı gördüğünü anlatan bir vatandaş, “Bağıra bağıra 2 kişi geldi. Şaka yapıyorlar falan sandım. Bir tanesinin elinde silah​ vardı, ateş etti. ‘Yapma, yapma’ diyordu. 2 tane bacaklarına sıktı. Karnına sıktı, yerdeyken göğsüne sıktı. Bir tanesi iri yarıydı, açık renk tişörtü vardı. Bir tanesi de kısa boyluydu, siyah bir mont vardı üzerinde. Koşa koşa kaçtılar. Vurulan kişi berber. Durumu ağırdı. En az 4-5 el ateş ettiler. 3 tanesi göğsüne. Öldürmeye attılar” dedi.

Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...