Tgrt Haber

Küçükçekmece'de aile faciası! Suriyeli çocuk, annesini öldüren babasını bıçakladı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2024 16:10 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 16:56

Son dakika haberi: İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yabancı uyruklu bir şahıs tartıştığı eşini bıçakladı. Olayın arasına giren Suriyeli oğlu ise annesini öldüren babasını yaraladı. Çocuk polis tarafından gözaltına alındı.

Son dakika haberine göre Küçükçekmece​'de yabancı uyrukluadam​, tartıştığı eşini bıçakladı. Olaya müdahale eden oğlu ise, babasını bıçakla yaraladı. Olayda anne hayatını kaybederken, baba ağır yaralandı. Suriyeli çocuk ise polis tarafından gözaltına alındı.

Küçükçekmece'de aile faciası! Suriyeli çocuk, annesini öldüren babasını bıçakladı - 1. Resim

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan baba, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Annesinin cesedinin başında bekleyen oğlu ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı sokakta ekiplerin çalışmasının ardından kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...