Tgrt Haber

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Tır ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
15 Kasım 2023 19:05 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 20:24

İstanbul Beykoz'da tır ile otomobilin çarpışması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

İstanbul​'un Beykoz​ ilçesinde akşam saatlerine doğru meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, trafikte de kilitlendi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre; Kuzey Marmara Otoyolu​ Ankara istikametinde sürücülerinin ismi henüz öğrenilemeyen 54 AAP 972 dorse plakalı tır​ ile 34 TJ 3254 plakalı otomobil çarpıştı.

TIR BARİYERE GİRDİ, OTOMOBİL PERT OLDU

Çarpışmanın etkisiyle tır bariyerlerin arasına girdi, savrulan otomobil ise pert oldu. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Beykoz'daki kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

BİR ÖLÜ, 4 KİŞİ YARALI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobildeki yabancı uyruklu D.R'nin (60) hayatını kaybettiğini belirlendi. Yaralanan tır sürücüsü ile otomobildeki 3 kişi ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

TRAFİK FELÇ OLDU

Öte yandan kaza nedeniyle trafikte de aksama yaşandı. Ekiplerin kaza yerindeki müdahalesi nedeniyle trafik akışı 2 şeride düşürülünce yoğunluk oluştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...