Tgrt Haber

Malatya ve Sivas depremleri sonrası Naci Görür haritayı işaret etti, korkuttu: Büyük deprem üretir!

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
17 Ekim 2024 18:57 - Güncelleme : 17 Ekim 2024 19:41

Prof. Dr. Naci Görür peş peşe meydana gelen depremler sonrası harita yayımlayarak uyarılarda bulundu. Sivas ve Malatya'da sarsıntılar sonrası bölgede endişeli bekleyiş hakim. Bölgede uzanan faya dikkat çeken Görür büyük bir deprem üretebileceğini açıklayarak ürküttü.

Malatya​ ve Sivas​'ta art arda depremler sonrası tedirginlik oluştu. 6 Şubat'ta asrın felaketini yaşayan bölgede yeni bir büyük deprem​ olma ihtimali kaygılandırıyor. Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı açıklamada Ecemiş Fayı'nın olduğu bölgeye dikkat çekerek Erzincan-Mersin hattında büyük depreme karşı uyardı.

"BÜYÜK DEPREM ÜRETEBİLİR"

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından şu uyarıda bulundu:

Sivas'ın doğusunda iki deprem oldu. Biri 4,7 diğeri 4,2. Depremler Andolu Fay Zonu içinde(CAFZ). Zon oligosenden beri aktif. Sol yönlü, doğrultulu atımlı. Erzlncan-Mersin’ e kadar uzanıyor ve kayseri’den geçiyor. Büyük deprem de üretebilir. Ecemiş Fayı olarak da bilinir
 

Malatya ve Sivas depremleri sonrası Naci Görür haritayı işaret etti, korkuttu! - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mihedülcenkarzsema17 Ekim 2024 19:53

Allah CC tövbe etmenizi istiyor peygamberimiz tövbe etmenizi istiyor şehid olan velilerruhları arz inletirken tövbe etmenizi istiyor ve ben size defaat ilen diyorumki tövbe edin kötülükten vaz geçin Kur'an'a ve sünnete uyun yoksa tüm illerdeçıplaklığınarttığıfaizin zinanın yeri.

Mihedülcenk17 Ekim 2024 19:47

yerin göğün orduları dağlar taşlar Allah CC kuranına itâat etmeyip hurafe diyenler eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı bir yer kırılır işte Erzurum ve dinar Elazığ depremleri gibi oturdu der on yıl depremsiz yaşardık Hz Allah CC üç şiddetindekisdepremleri dördeçıkardı sonra beşe çıkaracak.heryerdeçünk

S berk17 Ekim 2024 19:22

3 ve 8 yaşındaki bir bebeğe tecavüz edilen bir ülkede cezaevine koyup beslersek bize bu depremler az bile

Seçilmiş Şahsiyet17 Ekim 2024 19:13

Yasin Yasin: Bu Prof. Dr. Naci Görür'ün söyledikleri biraz korkutucu, Allah'tan bir şey olmaz ama herkes dikkatli olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...