Tgrt Haber

Malatya'da otobüs devrildi! 22 yaralıdan 3'ünün durumu kritik

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Ağustos 2024 07:03 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 09:07

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bir yolcu otobüsü savrularak devrildi. İlk belirlemelere göre olayda 22 kişi yaralanırken kazazedelerden 3'ünün durumu ağır!

Malatya​'nın Akçadağ​ ilçesinde sabaha karşı korkunç bir kaza meydana geldi. Bir yolcu otobüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle devrilmesi sonucu kazada ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı tarafından servis edilen ilk bilgilere göre Bodrum'dan Van istikametine devam eden yolcu otobüsü, Doğanlar Mahallesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole devrildi.

3 KİŞİDEN HABER BEKLENİYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, AFAD, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kazada ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı. Bu kişilerden 3'ünün durumunun kritik olduğu ve yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi verdikleri belirtildi.

Bu arada olaya ilişkin polis tarafından inceleme başlatıldı.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan Sağlık Bakanlığı da kazaya ilişkin açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi: Malatya Akçadağ mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında 22 kişi yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerimizde devam etmektedir. Vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...