Tgrt Haber

Bir kadın cinayeti daha! Tartıştığı eşini bıçaklayarak katletti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Nisan 2023 18:11 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 18:39
Bir kadın cinayeti daha! Tartıştığı eşini bıçaklayarak katletti

Her geçen gün artarak devam eden kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Manisa'da yaşanan olayda öfkeli koca tartıştığı eşini 5 yerinden bıçaklayarak katletti.

Manisa’nın Salihli​ ilçesinde meydana gelen olayda, Alirıza Aydoğan (55) eşi Serap Aydoğan (46) ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Alirıza Aydoğan, eşi Serap Aydoğan’ı 5 yerinden bıçaklayıp ağır yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

3 ÇOCUK ANNESİ KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Serap Aydoğan, Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı Serap Aydoğan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından 3 çocuk babası Alirıza Aydoğan, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan olay öncesi Serap Aydoğan’ın koruma tedbir kararının mevcut olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...