Tgrt Haber

Market çalışanından iğrenç hareket! Kadın müşteriye sinsice yaklaşıp etek altı görüntüsünü çekti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2023 11:00 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 11:12

Bursa'da bir zincir markette çalışan personel, alışveriş yapan bir kadının etek altı görüntüsünü çekti. İğrenç olayda, sapık çalışanın o anları kameralara yansırken, sosyal medyada tepki çekti.

Bursa​'da bir zincir markette iğrenç bir olay meydana geldi. Markette personel​ olduğu öne sürülen bir adam, telefonunu çıkarıp alışveriş yapan kadın​ müşterinin etek altı görüntüsünü çekti.

SİNSİCE YAKLAŞTI

Yaşanan skandal olay güvenlik kamerası ile anbean kaydedildi. O anlarda sapık çalışan, alışveriş yapan kadına arkadan sessizce yaklaştığı, yere eğilip kadının eteğinin altından görüntü aldığı görülüyor.

TEPKİ ÇEKTİ

Bu videonun sosyal medyada paylaşılması sonrasında şahsa tepki yağdı. Birçok kişi, "Ulan annen yaşında kadının eteğinin altından çekmek nedir adi, aşağılık yaratık, böyle rezilli olmaz!" şeklinde yorumlar yaparak şahsın bulunmasını istedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...