Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe: 2 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2023 14:30 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 15:12
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe: 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik​'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı​'ndan (MSB) yapılan en son açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu. 

"OPERASYONLAR KARARLILIKLA SÜRECEK"

Bakanlığın sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyinde terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1695760590122168712

PKK​'NIN SÖZDE SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Milli İstihbarat Teşkilatı da (MİT), eli kanlı terör örgütü PKK'ya ağır darbe indirmeye devam ediyor. PKK/KCK’nın Irak-Suriye kurye sorumlusu Kadri Encu'nun Gara'ya geçtiğini öğrenen MİT, düzenlediği operasyonla teröristi öldürdü.

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe: 2 terörist öldürüldü

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...