Tgrt Haber

Pompalı tüfek, tabanca... Mermilerin altında düğün eğlencesi!

20 Ağustos 2023 10:43 - Güncelleme : 20 Ağustos 2023 10:52

Bursa’da düğün töreninde bir araya gelen magandalar, küçük çocuklara aldırış etmeden pompalı tüfek ve tabanca ile arka arkaya havaya ateş açtı. Kameralara yansıyan görüntüler savaş meydanını aratmadı.

Düğün​ ve asker konvoylarında, eğlencelerinde magandaların ateşi vatandaşları tehdit etmeye devam ediyor. Bunların bir örneği de Bursa​'da yaşandı. Yenişehir ilçesinde düzenlenen köy düğünündeki görüntüler savaşı aratmadı. 

Düğün töreni nedeniyle bir araya gelen akrabalar oyun oynadıkları esnada evlerinin bulunduğu meydanda eğlenmek istedi. Kalabalık içinde bulunan birkaç kişi yanlarında getirdikleri pompalı tüfek​ ve tabanca​ ile havaya arka arkaya ateş açtı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

MAGANDALAR BİTMİYOR

Geçtiğimiz günlerde merkez Osmangazi ilçesinde gelinin evinin bulunduğu sokağa gelen aile yakınları, pompalı tüfek ve tabancalara sokak arasında ateş açıp ortalığı savaş alanına çevirmişti.

Pompalı tüfek, tabanca... Mermilerin altında düğün eğlencesi!

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...