Tgrt Haber

Trafikte yine maganda şoku... Tır sürücüsü motosikleti sopayla parçaladı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2023 11:16 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 11:25

İstanbul’un Güngören ilçesinde TIR şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında kavga çıktı. Kavga sırasında aracından elinde sopayla inen TIR şoförü, motosikletliye saldırdı. Motosikletin ön tarafını parçalayan TIR şoförü, hiçbir şey olmamış gibi aracına binerek yoluna devam etti.

Trafikte maganda saldırıları bitmek bilmiyor. Her geçen gün artan kavgaların bir yenisi de İstanbul​ Güngören'de yaşandı. Davutpaşa metrosunun yan yolunda dün saat 14.00 sularında, bir tır​ sürücüsü seyir halinde ilerleyen motosikletliyi yolda sıkıştırarak zor durumda bıraktı. Ardından ikilinin tartışmasının büyümesiyle tır sürücüsü büyük bir sopayla aracından inerek motosikletlinin yanına geldi.

SOPAYLA MOTOSİKLETE SALDIRDI

İki sürücünün kısa süreli tartışmasının ardından yaşanan itişmede tır sürücüsünün gözlüğü yere düştü. Aldığı darbeye sinirlenen tır sürücüsü bir anda sopayla motosiklete saldırdı.

Vurduğu darbeyle motosikletin önünü parçalayan tır sürücüsü, hiçbir şey olmamış gibi aracına binerek devam etti. O esnada motosikletli yaşananlara büyük tepki göstererek, motosikletini ve tır sürücüsünü telefonunun kamerasına aldı. 

Olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da saniye saniye yansıdı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...