Tgrt Haber

Son dakika | MSB acı haberi duyurdu! P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar şehit oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com
09 Eylül 2024 10:20 - Güncelleme : 09 Eylül 2024 11:01
Son dakika | MSB acı haberi duyurdu! P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar şehit oldu

Son dakika haberi: Kahraman Mehmetçik bölücü terör örgütlerine karşı operasyonlarını sürdürüyor. Irak'ın kuzeyinde teröristlerle temas sağlandı. Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde teröristlerle sağlanan temas sonucu ağır yaralanan P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu duyurdu.

Son dakika haberine göre Irak​'ın kuzeyinde bir askerimiz şehit​ oldu. Irak'ın kuzeyinde Gara​ bölgesinde teröristlerle temas sağlandı. Kahraman P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar ağır yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı ağır yaralanan P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu duyurdu.

Son dakika | MSB acı haberi duyurdu! P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar şehit oldu - 1. Resim

MSB ACI HABERİ DUYURDU

MSB açıklamasında, "Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde, 09 Eylül 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta kahraman silah arkadaşımız P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Son dakika | MSB acı haberi duyurdu! P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar şehit oldu - 2. Resim

Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın (29) ilçenin Yemişli Mahallesi’nde oturan babası Ali Yılmaz ile annesi Havva Ayar’a acı haber bu sabah verilirken, haberi duyan şehidin akrabaları ve komşuları da eve akın etti. Şehit evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

TRABZON'A GETİRİLECEK

Bekar olduğu öğrenilen şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın cenazesi bugün askeri uçakla Trabzon Havalimanı’na getirilecek.

Şehit üsteğmen yarın baba ocağı Köprübaşı ilçesinde ikindi namazına müteakip Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanına defnedilecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar için başsağlığı diledi.

Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sezgin 9 Eylül 2024 10:25

Allah rahmet eylesin böyle fedakar kahramanlarımıza her zaman minnettar olmalıyız

Sonraki Haber Yükleniyor...