Tgrt Haber

Narin Güran'ın görüntüleri yürek burktu! İzleyenler gözyaşlarına boğuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
08 Eylül 2024 17:18 - Güncelleme : 08 Eylül 2024 17:28

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın 4 ay önce çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Bağlar Kaymakamlığınca kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik yürütülen bir projede Narin Güran da yer almıştı.

Diyarbakır​'da 21 Ayğustos'ta kaybolan ve Türkiye'nin dualarla beklediği Narin Güran​'dan acı haber geldi. Bağlar​'a bağlı Tavşantepe Mahallesi​'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran Türkiye'yi yasa boğdu. Narin'in cesedi yaşadığı köye 1,5 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bir çuvalın içinde üzerine taş konulmuş halde bulundu. Narin'in cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Narin'in 4 ay önce çekilmiş görüntüleri ise yürekleri dağladı.

KAHREDEN DETAYLAR...

Narin cinayetine ilişkin kahreden detaylar da gelmeye devam ediyor. Narin'in öldürüldükten sonra cansız bedeni balçığın içine atıldığı, üzerine de taş ve ağaç dalları konulup doğal bir görünüm verilerek gizlendiği bildirildi.

Narin Güran'ın görüntüleri yürek burktu! İzleyenler gözyaşlarına boğuldu - 1. Resim

NARİN'İN 4 AY ÖNCE ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Diyarbakır merkez Bağlar Kaymakamlığınca kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik yürütülen "Kuaförüm Okulda Projesi"nde Narin'in de yer aldığı ortaya çıktı.

Narin Güran'ın görüntüleri yürek burktu! İzleyenler gözyaşlarına boğuldu - 2. Resim

İZLEYENLER HÜZNE BOĞULDU

Görüntülerde; bugün cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran da yer aldığı görüldü. 29 Nisan'da Bağlar Kaymakamlığının sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Narin'in izleyenler hüzne boğuldu. 

Narin Güran'ın görüntüleri yürek burktu! İzleyenler gözyaşlarına boğuldu - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hayriye 8 Eylül 2024 17:22

Bu ne kadar üzücü haber Allah rahmet eylesin, böyle genç bir kızın kaybı çok acı

Sonraki Haber Yükleniyor...