Tgrt Haber

Ordu’da sağanak sonrası dere taştı, evleri su bastı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Haziran 2023 05:50 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 05:52

Ordu’da akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca süren sağanak sonrası dere taşarken bazı yerleşim yerlerini su bastı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu kodlu uyarıda bulunulan illerden biri olan Ordu’da sağanak akşam saatlerinde şiddetini artırdı. İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre İlin Altınordu​ ve Perşembe ilçelerinde bazı noktalarda hasarlar meydana gelirken tarım arazilerinde su birikintileri meydana geldi. Derelerin taşması ile birlikte bazı evleri su bastı.

ARA YOLLAR KAPANDI

Perşembe ilçesinde bulunan bir sitenin zemin katındaki 7 dairede su yüksekliği yarım metreye ulaşırken, ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Su baskınları nedeniyle maddi hasarlar oluşurken, bazı mahallelerin ara bağlantı yollarında da su birikintileri nedeniyle ulaşım kapandı.

Site görevlisi Telat Hava, ekiplerin vidanjör ile suları tahliye ettiklerini belirtti. Sitedeki tüm zemin katlarda su baskının yaşandığını söyleyen Hava, “7 tane zemin katta dairemiz var, hepsinde su baskını​ yaşandı” ifadelerine yer verdi.

Ordu’da sağanak sonrası dere taştı, evleri su bastı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...