Tgrt Haber

Oto yıkamacı değil cephanelik: Tabanca, av tüfeği, mermi...

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Kasım 2022 11:47 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 12:01
Oto yıkamacı değil cephanelik: Tabanca, av tüfeği, mermi...

Konya’da bir oto yıkamacıda silah ticareti yapıldığı ihbarı üzerine arama yapan polis ekipleri, 44 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda tabanca malzemesi ele geçirdi. İş yeri sahibi, olay sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya​ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, bir oto yıkamacıda silah ticareti yapıldığı iddiası aldı. İddialar üzerine harekete geçen polis ekipleri oto yıkamacıda arama gerçekleştirdi.

44'TEN FAZLA TABANCA​, AF TÜFEĞİ, MERMİ...

Ekipler bu çerçevede Alavardı Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde oto yıkama olarak faaliyet gösteren bir iş yerinde silah ticareti yapıldığını tespit etti ve çalışma başlattı. İş yeri sahibi olduğu belirlenen T.Ç.’nin (45) iş yeri ve arabasında yapılan aramada 44 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 28 adet boş tabanca kutusu, 430 adet mermi ve çok sayıda tabanca parçası ele geçirildi. 

Oto yıkamacı değil cephanelik: Tabanca, av tüfeği, mermi...

İş yeri sahibi, olayla ilgili olarak 6136 Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu’na muhalefet suçundan T.Ç. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...