Tgrt Haber

Öztürk Yılmaz'ı bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Kimseden talimat almadım

09 Aralık 2022 18:22 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 19:47
Öztürk Yılmaz'ı bıçaklayan saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Kimseden talimat almadım

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara'da parti genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Yılmaz kaldırıldığı hastaneden yaptığı paylaşımda, "Saldırıyı gerçekleştiren Erdoğan'ın adamlarıdır" iddiasında bulunmuştu. Yılmaz'ı bıçaklayan şüphelinin Emniyet'teki ilk ifadesi ortaya çıkarken işlemlerinin ardından 'adam öldürmeye teşebbüsten' tutuklandı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı, 26'ncı ve 27'nci dönem Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, 7 Aralık Çarşamba akşamı kendisiyle görüşmek için gelen kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklanmış saldırgan olay yerinden kaçarkenÖztürk Yılmaz ise Ankara Güven Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Saldırgan ise polis ekiplerince otobüs terminalinde kaçmaya çalışırken yakalanıp gözlatına alınmıştı.

"TALİMAT ALMADIM"

Yılmaz'a, partisinin genel merkezinde bıçakla saldıran Serhat K'nin Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından Ankara Adliyesi'ne getirilen şüpheli Serhat K'nin, Emniyet'teki ifadesi de ortaya çıktı.

Şüpheli Serhat K. Emniyet'teki ifadesinde, devlet büyüklerine yönelik sözleri nedeniyle Öztürk'ü bıçakladığını ve kimseden talimat almadığını iddia etti. 

TUTUKLANDI

Gelen son dakika bilgisine göre, Yılmaz'ı bıçaklayan Serhat K. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” suçundan tutuklandı.

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...