Tgrt Haber

Pişkin taksici ücreti hem karttan hem elden istedi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Temmuz 2023 11:25 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 11:25

İstanbul’da bir taksi şoförü aracına binen yolcunun ‘Kart geçer mi?’ sorusuna “Geçerli ama bana elden 30 TL daha vereceksiniz” diyerek cevap verdi. Bunun üzerine yolcu ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Başakşehir’deki bir alışveriş merkezinde meydana gelen olay sosyal medyada gündem oldu. Genç taksici aracını yabancı turistler durdurarak bindi. Ardından araç ilerlemeden turistler taksiden indi. Bunun üzerine taksici, bir başka taksi​ bekleyen vatandaşları aracına çağırdı. Her şeyden habersiz araca binen iki kişi taksi şoförüne, ‘Kart geçerli mi?’ sorusunu yöneltti.

ELDEN ÖDEME CEVABI SONRASI TEPKİ GÖSTERDİ

Taksici, ‘Geçerli ama bana elden 30 TL daha vereceksiniz’ cevabını verince bir anda tartışma başladı. Yolcunun, ‘Sen neden elden 30 TL istiyorsun?’ sorusuna şoför, ‘Zaten pos cihazı komisyon alıyor’ diyerek karşılık verdi. Yolcular, taksiden inerken ikili arasında yaşanan ilginç diyalog yolcunun cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Pişkin taksici ücreti hem karttan hem elden istedi!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...