Tgrt Haber

İstinat duvarı 'korkunç' kazayı özetledi: 3 ölü, 17 yaralı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
10 Eylül 2023 10:45 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 14:28

Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan minibüs istinat duvarına çarptı. Korkunç kazada 3 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Yaralılar en yakın sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındı.

Şanlıurfa'da Suruç​ ve Akçakale​ ilçelerini birbirine bağlayan yolda feci bir kaza​ meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan minibüsün istinat duvarına çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 53 ABY 505 plakalı minibüs​, Suruç-Akçakale kara yolunun Aydınlı Mahallesi mevkisinde yol kenarındaki istinat duvarına çarptı.

Şanlıurfa'daki feci kazada 3 kişi ölürken, 17 kişi de yaralandı.

Kazada, araçtaki 3 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi yaralandı. Minibüsteki tarım işçilerinin bir tarlaya çapa yapmak için gittikleri öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yaralılar sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

İSTİNAT DUVARINDA KAN İZLERİ

İstinat duvarında görülen kan izleri kazanın vahammiyetini ortaya koydu. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada Fethiye Kasap, Bahar Akkuş ve Ayşe Özçakır hayatını kaybederken, Sıla D., Songül T., Gülsüm K., Ceylan K., Zeynep K., Salih G., Hatun E., Mehmet K., Abdullah Ö., İbrahim Ö., Hindiye K., Kadriye E., Ayşe B., İbrahim Ç., Zeynep T. ve Rukiye D. yaralandı. Bir yaralının isminin ise belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi. Yaralıların Şanlıurfa, Suruç ve Akçakale'deki devlet hastanelerindeki tedavileri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...