Tgrt Haber

Savcı Sayan'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: CHP'li Başkan AK Parti'ye katılmak istedi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Kasım 2022 00:11 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 00:18
Savcı Sayan'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: CHP'li Başkan AK Parti'ye katılmak istedi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, katıldığı bir televizyon programında gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Sayan, hala görevde olan bir CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı'nın AK Parti'ye katılmak istediğini söyledi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, A Haber'de katıldığı canlı yayında gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Muhalefetin 6'lı masasındaki gelişmeleri de değerlendiren Sayan, Aslı Baykal​'ın CHP​'den istifası ve İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleriyle ilgili konuştuğu sırada bombayı patlattı.

"AYRILIP, AK PARTİ'YE KATILMAK İSTİYORUM"

Sayan, ''Bundan 2-3 ay önce CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'ye geldi. 'Ben ayrılmak istiyorum, AK Parti'ye katılmak istiyorum' dedi. Hala görevde olan bir isim. Büyükşehir Belediye Başkanı"  dedi. Sayan'ın açıkladığı CHP'li ismin kim olduğu merak konusu oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...