Tgrt Haber

Son dakika! SİHA'lar teröristleri inlerinde yok etti: 16 PKK'lı daha öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
15 Haziran 2023 10:07 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 11:57

Son dakika haber: Milli Savunma Bakanlığı, Tel Rıfat ve Münbiç bölgesinde 16 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu. Bölgede öldürülen PKK'lı terörist sayısı 57’ye yükseldi.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Suriye​'nin kuzeyinden Kilis​'e düzenlenen roketli saldırıların ardından başlatılan opersayonda eli kanlı terör örgütü PKK​'ya ağır darbe indirildi. Dün SİHA'ların havalandığı operasyonda, inlerinde saklanan 41 terörist öldürülmüştü. 

Mİlli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Tel Rıfat ve Münbiç bölgesinde 16 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu. Son opersayonla birlikte bölgede öldürülen PKK'lı terörist sayısı 57’ye yükseldi.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mehmetçik, saldırı gerçekleştiren teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor. Tel Rıfat ve Münbiç bölgesindeki terör hedeflerini yerle bir eden Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, 16 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 57’ye yükseldi"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1669238221392297984

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...