Tgrt Haber

Diyarbakır’da sokak köpekleri dehşet saçtı: Yaşlı adamı paramparça ettiler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Temmuz 2023 09:30 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 10:18
Diyarbakır’da sokak köpekleri dehşet saçtı: Yaşlı adamı paramparça ettiler

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde boş bir arazide parçalanmış yaşlı bir adamın cesedi bulundu. Dehşete düşüren olay sonrası başıboş köpek sorunu yine gündemdeki yerini aldı.

Türkiye'de son dönemde artan başıboş köpek saldırıları gündemdeki yerini koruyor. Sokak köpeği saldırıları hemen hemen tüm kentlerde büyük bir sorun haline geldi. Bir kötü haber de Diyarbakır​'dan geldi.

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde bir arazide erkek ceset bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları incelemede yaşlı adamın köpekler tarafından saldırıya uğradığı tespit etti.

PKK​'LI DELİBAŞ'IN AMCASI ÇIKTI

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, yaşlı adamın suç örgütü elebaşı Fırat Delibaş’ın amcası 84 yaşındaki F.D. olduğunu belirledi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...