Tgrt Haber

Sokak ortasında husumetlilerinin saldırısına uğradı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Temmuz 2023 10:15 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 10:49

İstanbul'da sokakta yürüyen bir kişi, husumetlilerinin saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri, darp ettikleri adamı silahla yaraladı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası saniye saniye yansıdı.

İstanbulGaziosmanpaşa​'da önceki gün öğle saatlerinde yaşanan olayda; sokakta yürüyen bir kişi, husumetlileri ile karşılaştı. Sokak üzerinde başlayan sözlü tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

Husumetli olduğu 4 kişi tarafından tekme ve yumruklu saldırıya uğrayan adama şahıslardan biri silahla ateş açtı. Silahla yaraladıktan sonra etrafa tehditler savuran şahıs daha sonra beraberindekilerle birlikte araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

SİLAHLA VURULDUĞU ANLAR KAMERADA

Sokak üzerinde güpegündüz yaşanan korku dolu o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde şahıslar husumetlisini tekme ve yumrukla saldırırken, daha sonra şahıslardan birisinin elindeki silahla husumetlisini yaraladığı görülüyor.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre; polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...