Tgrt Haber

Son dakika | Kahramanmaraş'ta korkutan deprem: AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
03 Eylül 2024 00:11 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 00:24
Son dakika | Kahramanmaraş'ta korkutan deprem: AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı!

Son dakika haberi: Deprem bölgesi sallanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. AFAD ve Kandilli depremle ilgili verileri paylaştı...

Akdeniz Bölgesi sallanmaya devam ediyor. Deprem​ bölgesi Kahramanmaraş​ bir kez daha sallandı. Son dakika haberine göre, Boğaziçi ÜniversitesiKandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Kahramanmaraş'ta merkez üssü Çamlıca yerleşim yeri olan 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. 

AFAD: MERKEZ ÜSSÜ ON İKİ ŞUBAT

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 3.7 olarak paylaştı. Merkez üssünü On İki Şubat yerleşim yeri olarak paylaşan AFAD​, depremin 7 kilometre derinlikte olduğunu bildirdi.

Son dakika | Kahramanmaraş'ta korkutan deprem: AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı! - 1. Resim

ÇEVRE YERLEŞİM YERLERİNDE DE HİSSEDİLDİ

Deprem çevre yerleşim yerlerinde de etkili oldu. Yöre sakinleri depremin etkisiyle kısa süreli korku ve panik yaşadı. Depremle ilgili olumsuz bir bilgiye ise yer verilmedi. 

SON DEPREMLER...

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...