Tgrt Haber

Son dakika! Muğla açıklarında deprem oldu: AFAD ilk verileri paylaştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
05 Mart 2024 16:41 - Güncelleme : 05 Mart 2024 17:15
Son dakika! Muğla açıklarında deprem oldu: AFAD ilk verileri paylaştı

Son dakika haberi: Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD, depremin yerin 12 km altında meydana geldiğini bildirdi. Kandilli ise depremi 3,9 olarak geçti.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türkiye​'nin herhangi bir noktasında meydana gelen sarsıntılar büyük tedirginliğe neden oluyor. Dün İstanbul​'da bugün ise Hatay'da gerçekleşen depremler bu tedirginliği iyice katladı.

En son Muğla'dan da deprem​ haberi geldi. AFAD​'ın aktardığı verilere göre; Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD depremin derinliğini 12 km olarak açıkladı.

Bölgeden herhangi bir olumsuz ihbar gelmezken Kandilli​ Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3,9 olarak bildirdi.

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...