Tgrt Haber

Sosyal medyada silahla akran zorbalığı harekete geçirmişti! Gerçek ortaya çıktı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 10:31 - Güncelleme : 04 Mart 2024 11:03

Sosyal medyada yer alan akran zorbalığı adıyla dikkatleri çeken videodaki gençler kurgu amaçlı çektiklerini ve silahın da oyuncak olduğunu savundu.

Maltepe​'de bir gencin arkadaşına silahla tehdit​ ederek darp​ ettiği videoyla ilgili ekipler yaptığı araştırmada videonun 2020 yılında çekildiği ve kurgu olduğu açıklandı.

Sosyal medya hesapları üzerinden 1 Mart’ta “Akran zorbalığı, iki genç​ kavga ediyor. Aralarından biri silah​ çekiyor” şeklinde paylaşımı yapılan görüntü içeriği ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri harekete geçti. Video içeriğinde kendisine K. ismi ile seslenilen bir şahsın yine kendisi ile aynı yaş grubunda olan başka bir şahsı darp ederek tehditlerde bulunduğu K. isimli şahsın video devamında silah doğrultarak darp etmeye devam ettiği tespit edildi.

Şüpheli şahsın Maltepe ilçesi Esenkent Mahallesinde ikamet eden 19 yaşındaki K.A. isimli şahıs olduğu, video içeriğinde darba uğrayan şahsın da 17 yaşındaki E.E.E. isimli şahıs olduğu belirlendi. E.E.E. isimli çocuk şahsın ebeveyni ile irtibata geçildiği, çocuk şahıs ile yapılan görüşmede videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiği video içeriğinde kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğu belirtildi.

Sosyal medyada silahla akran zorbalığı harekete geçirmişti! Gerçek ortaya çıkmıştı - 1. Resim

Yaşı küçük şahsın babasının K.A. hakkında şikayetçi olmadığı, “Kasten Yaralama” ve “Silahlı Tehdit” suçundan düzenlenen dosyanın adli makamlara gönderildiği kaydedildi.

Sosyal medyada silahla akran zorbalığı harekete geçirmişti! Gerçek ortaya çıkmıştı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...