Tgrt Haber

İstanbulluların taksicilerle başı belada! Kafasına göre zam yaptı, indibindi 75 TL aldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 Temmuz 2023 15:30 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 16:54

İstanbulluların taksicilerle yaşadığı problemlere bir yenisi daha eklendi. Taksiye binen iki kadın, indibindi ücretinin hala 40 TL olmasına rağmen taksicinin 75 TL istemesiyle neye uğradığını şaşırdı.

İstanbul​'da yaşayan vatandaşların taksicilerle yaşadıkları promlemlere bir yenisi daha eklendi. Taksicilerin yolculara sergilediği davranışların gündemden düşmediği bu günlerde yeni bir skandala imza atıldı.

Taksiye binen iki kadın, ücreti ödemeye hazırlandıkları sırada taksicinin ücreti söylemesiyle neye uğradığı şaşırdı. Taksici​, indibindi ücretinin halen 40 TL olmasına rağmen 75 TL istedi. Kadın yolculardan birisi, "Giderken taksici abiyle konuştuk. İndi - bindi hala 40 TL. Konuşuluyor henüz" demesine rağmen taksici ikna olmadı.

"TAKSİMETRE ÜCRETLERİ DEĞİŞTİ"

Yolcuların söyledikleri bir kulağından girip diğerinden çıkan taksici, "Hayır, oldu. İndi - indi 75 TL. Taksimetre ücretleri dün akşam değişti. Şimdi ayara gideceğim" dedi. Değişmediği halde ücretlerin değiştiğini söyleyen taksici yolculardan indi - bindi olarak 75 TL aldı.

"VİCDANIN RAHATSA AL"

Ensonhaber'in aktardıklarına göre; Taksici ile girdikleri ağız dalaşına dayanamayan kadın yolcular 75 TL vererek taksiden indi. Parayı veren yolcunun "Vicdanın rahatsa al" dediği anlar da dikkatlerden kaçmadı.

Derleyen: Baran Aksoy - Tgrthaber.com.tr
Kaynak: Ensonhaber

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...