Tgrt Haber

Malatya'da kadın cinayeti: Tartıştığı eşini defalarca bıçaklayarak katletti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Temmuz 2023 15:43 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 15:50
Malatya'da kadın cinayeti: Tartıştığı eşini defalarca bıçaklayarak katletti

Malatya’da 22 yaşındaki 1 çocuk annesi kadın, tartıştığı eşi tarafından acımasızca katledildi. 30 bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Türkiye'de son dönemde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu sefer kahreden haber Malatya​'dan geldi. Yeşilyurt​ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir çocuk annesi 22 yaşındaki Büşra Alper ile 33 yaşındaki eşi Mehmet Alper arasında tartışma çıktı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Tartışma kısa sürede büyüdüğü olayda, Mehmet Alper'in saldırısına maruz kalan genç kadın aldığı 30 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Kahreden olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

GENÇ KADIN KURTARILAMADI

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Büşra Alper, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın şüphelisinin gözaltına alındığı olayda Büşra Alper’in cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

İhlas Haber Ajansı'ndan aktarılan bilgilere göre; annesi kent dışında bulunan genç kadının yarın Şehir Mezarlığı’na defin edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...