Tgrt Haber

TBMM'de maden ocağı kazası için komisyon kurulacak

Editör: Banu İriç / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 17:24 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 17:43

TBMM'de Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni ocağında meydana gelen toprak kaymasını araştırmak üzere komisyon kurulacak. AK Parti grubu TBMM Başkanlığı'na sunacağını duyurdu.

AK Parti​ Grup Başkanvekili  Abdülhamit Gül, Erzincan’ın İliç​ ilçesindeki altın madeni ocağında meydana gelen faciayı araştırmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde komisyon kurulacağı açıkladı.

Gül TBMM'de yaptığı konuşmada "Devletimiz olayın ilk anından itibaren tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Tüm bakanlarımız, bakan yardımcıları, kurum yöneticileri başından itibaren süreci yakın takip etmekteler. Tek temennimiz madencilerimize sağ salim ulaşmaktır. Tüm siyasi partilerle yapmış olduğumuz görüşmede AK Parti olarak önerimizi verdik. Araştırma komisyonu kurulmasını teklif ediyoruz. Meclisimizin iradesine sunacağız. Tüm bu süreci daha önce olduğu gibi maden kazalarında araştırma komisyonları kurmuştuk. Erzincan​'da olayın da tüm yönleriyle takip edilmesi için çabayı ortaya koymuş olacağız." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...