Tgrt Haber

Tekirdağ’daki orman yangını kontrol altında! Soğutma çalışmaları sürüyor...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Temmuz 2023 11:38 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 11:39

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde dün çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Türkiye yurdun dört bir yanından çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Hatay ve Adana’daki orman yangınlarının kontrol altına alındığı ifade edilirken bir sevindiren haber daha Tekirdağ’dan geldi.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Tekirdağ’ın Malkara​ ilçesinde dün ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Teteköy Mahallesi’ne de yayılan yangına müdahale gece boyuncu sürdü.

YANGIN KONTROL ALTINDA

Rüzgarın etkisini sürdürdüğü bölgede yangına 4 helikopter, 113 araç, 554 personelle müdahalede bulunuldu.

Yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, yaklaşık 100 hektar alanın hasar gördüğü yangının çıkış nedenini araştırıyor. Teteköy Mahallesi'nde yanan alanlar, dron ile görüntülendi.

Tekirdağ’daki orman yangını kontrol altında! Soğutma çalışmaları sürüyor...

Tekirdağ’daki orman yangını kontrol altında! Soğutma çalışmaları sürüyor...

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...