Tgrt Haber

Tekne bakımı faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Eylül 2023 13:50 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 14:05
Fotoğraf: Arşiv

İzmir'de tekne bakımı yapan iki kişi, jeneratördeki elektrik kaçağından dolayı akıma kapıldı. Olayda bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Fotoğraf: Arşiv

İzmir​'in Güzelbahçe​ ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, tekne bakımı sırasında Tuna Güzey (44) jeneratördeki elektrik kaçağından dolayı akıma kapıldı.

KURTARMAK İSTERKEN O DA AKIMA KAPILDI

Durumu gören tekne sahibi Ferhat Ketenci (45) de Güzey'i kurtarmak isterken müdahale edince o da akıma kapıldı. Ağır yaralanan Güzey ve Ketenci'yi görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Tuna Güzey, kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ferhat Ketenci'nin ise yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...