Tgrt Haber

Tuğba Koç boğazı kesilmiş halde bulunmuştu! Eşinin ifadesi ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2024 14:27 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 14:51

Eskişehir’de Tuğba Koç isimli kadın aracında ölü olarak bulunmuştu. Gözaltına alınan ardından da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Tuğba Koç'un eşi A.K.’nin ifadesi ortaya çıktı. Genç kadının intihar ettiğine yönelik belirtilerin tespit edildiği de öğrenildi.

Eskişehir’de dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda; 25 yaşındaki Tuğba Koç, park halindeki aracının arka koltuğunda boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

Kahreden olay sonrası harekete geçen ekipler, Tuğba Koç'un eşi  A.K.'yı gözaltına aldı. Bugün adliyeye sevk edilen ardından da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan A.K.’nin ifadesi ortaya çıktı.

"BUNALIMDAYDI, PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU"

Genç kadının eşi A.K.’nin savcılıkta verdiği ifadesinde; eşinin uzun zamandır uyku problemleri yaşadığını, bundan dolayı psikolojik tedavi gördüğünü ve bunalıma girdiğini söyledi.

Tuğba Koç boğazı kesilmiş halde bulunmuştu! Eşinin ifadesi ortaya çıktı - 2. Resim

İNTİHAR​ İZİ...

Tuğba Koç’un cansız bedeni otopsi için adli tıp kuruma götürüldü. Burada yapılan incelemelerde; Tuğba Koç'un intihar ettiğine yönelik belirtilerin tespit edildiği öğrenildi. Polis ve savcılık, olayın tüm yönlerini araştırmaya devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...