Tgrt Haber

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu bir babayı evladından ayırdı! Korkunç cinayet sonrası yurt dışına kaçtı…

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2024 17:08 - Güncelleme : 05 Mart 2024 17:24
Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu bir babayı evladından ayırdı! Korkunç cinayet sonrası yurt dışına kaçtı…

Kemerburgaz'da 1 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın öldüğü kazaya 16 yaşındaki ehliyetsiz bir çocuğun sebep olduğu ortaya çıktı. Ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu olan Cihantimur'un olayın ardından Mısır'a kaçtığı belirlendi.

Kemerburgaz​'da 1 Mart akşamı yaşanan kazada korkunç detaylar ortaya çıktı. Arızalanan ATV​ motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba, lüks araçla çarpan sürücü kaçtı. Kan donduran olayda evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı​ olay yerinde hayatını kaybederken, kayıplara karışan sürücünün kimliği ise şoke etti.

İddialara göre söz konusu kazaya neden olan kişinin yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlu T. Cihantimur olduğu belirlendi. Kazanın yaşandığı akşam arkadan gelen annesinin aracıyla olay yerinden uzaklaştırılan Cihantimur'un daha sonra yine annesiyle birlikte Mısır'a uçtuğu belirlendi. Anne-oğulun havalimanındaki görüntüleri ortaya çıkarken, bir hafta önce sergi açılışında konuşan Tok'un "Hayat basit aslında… Birbirimizin gölgesiyiz. İyiler ve kötüler var dünyada" dediği akıllara geldi. 

Öte yandan, Mısır'ın suçlu iadesi olmayan ülkelerden biri olduğu biliniyor.

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu bir babayı evladından ayırdı! Korkunç cinayet sonrası yurt dışına kaçtı… - 1. Resim

"AŞIRI SÜRATLİYDİ"

Kaza​ sırasında Oğuz Murat Acı ile birlikte olan Kayınbiraderi Süleyman Arslan, o anları anlattı.

Arslan, "ATV'ler ile yola çıktık. Orman yolundan Göktürk'e kadar gidip orada yakıt aldık. Dönüşte benim kullandığım ATV arızalandı. Virajda durmak istemedik, gelen araçların bize çarpmaması için ileri aldık. Biz ATV'nin sorununu çözmeye çalışırken, vefat eden eniştem Oğuz, 'ATV'leri döndürelim, ışığı görsünler bize çarpmasınlar' dedi. Bazı araçlar bizi fark edip yavaşladı. Bize çarpan araç aşırı süratliydi. Aracın ışığını görmemizle aracın kayması bir anda oldu. Aşağı ormanın içine uçmuşum, bana seslendiler. O an toparlanmaya başladım, sonra 'Oğuz yok' dediler. Onu aradık, ardından ambulanslar geldi, sedye ile onu yukarı çıkardık. Kuzenim aracın altında kalmıştı onu da çıkardık. Diğer arkadaşlarım da yerde yatıyordu. Ben de mecbur ayakta durmak zorundaydım. Arkalarından birlikte gelen bir araç ile kaçmışlar" dedi.

SÜRÜCÜ, YAZAR EYLEM TOK​ VE DOKTOR BÜLENT CİHANTİMUR'UN OĞLU ÇIKTI

Patronlar Dünyası'ndan Edanur Aktürk Aykol'un haberine göre; kazayı sosyetik camia tarafından da tanınan yazar Eylem Tok ve doktor Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T. Cihantimur'un yaptığı belirlendi.

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu bir babayı evladından ayırdı! Korkunç cinayet sonrası yurt dışına kaçtı… - 2. Resim

MISIR'A KAÇTI

T. Cihantimur'un yanında iki arkadaşıyla babasına ait Porsche marka otomobil ile gezintiye çıktı. Sürat yaptığı öğrenilen 16 yaşındaki T. Cihantimur; karanlık yolda ATV araçları bozulan ve tamir için emniyet şerinde duran 5 kişiyi ezdi. Aracı yoldan çıkan araçtaki T. Cihantimur ve arkadaşları arkadan gelen araçtaki Eylem Tok'un aracına binerek olay yerinde uzaklaştılar.

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu bir babayı evladından ayırdı! Korkunç cinayet sonrası yurt dışına kaçtı… - 3. Resim

Eylem Tok'un olay yerinden ayrılmadan önce kazazedelerin cep telefonlarını da yanına aldığı belirlendi. Polisler olayı çözmeye çalışırken Eylem Tok, oğlu ile birlikte Mısır'a uçtu. Yetkililer firari T. Cihantimur'un yakalanması için Mısırlı yetkililer ile temasa geçti. Sözcü gazetesi, anne ve oğlun havalimanındaki görüntülerini yayımladı.

BİR HAFTA ÖNCE SERGİSİNİ AÇMIŞTI

Yazar Eylem Tok bir hafta önce eşi Bülent Cihantimur ile açtığı “O An” adlı sergisi açılışında konuşmuştu. Serginin açılışında bir konuşma yapan Eylem Tok; “Bu sergi sadece sanatı ve estetiği değil, ruhun derinliklerine doğru bir yolculuğu da temsil ediyor. Her bir eser bir anın, duygunun ve düşüncenin izini sürüyor, izleyiciyi iç dünyasını keşfetmeye çağırıyor” demişti.

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu bir babayı evladından ayırdı! Korkunç cinayet sonrası yurt dışına kaçtı… - 4. Resim

“İYİLER VE KÖTÜLER VAR DÜNYADA”

Tok, “Beni yaptığım işlerle tanıyıp seven, bugün de yalnız bırakmayan değerli konuklar; öncelikle burada bulunan dostlarıma ve sizlere teşekkür etmek istiyorum. Burada bulunamayan arkadaşlarımın da kalplerinin benimle olduğunu biliyorum. Hayat basit aslında… Birbirimizin gölgesiyiz. İyiler ve kötüler var dünyada. Kurşunlanarak, bombalanarak, yakılarak, dövülerek öldürülen yazarlar, sanatçılar iyi insanlardı. Ülkesini terk etmek zorunda kalan aydınlar iyi insanlardı. Onların savaşı kendileri için değildi sadece; katillerinin, düşmanlarının iyi bir yaşama sahip olması da dertleriydi. Ve şimdi bizler sorumluyuz. Tüm dünyanın iyiliği için savaşmış bu insanların mirası bize emanet. İşte bu yüzden birbirimizin gölgesiyiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu bir babayı evladından ayırdı! Korkunç cinayet sonrası yurt dışına kaçtı… - 5. Resim

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bugün konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Seyir halinde bulunan 3 ATV tipi araç olduğu ve bu araçlarda O.M.A., İ.G., T.A., S.K. ve H.T.'nin bulunduğu, ATV' lerden birisinin arızalanması sebebiyle yol üzerinde sağa çekerek aracın arızasının giderilmeye çalışıldığı esnada aynı yön ve istikamete giden iki araçtan T.C. isimli şahsın kullanmış olduğu araç 3 ATV aracına çarpmış ve yolun sol tarafında bulunan sulama kanalına girerek durmuştur. Kaza sonucunda 3 ATV aracındaki şahısların tamamı yaralanmış, hastaneye intikali sağlanan yaralı şahıslardan O.M.A. kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş, T.A.'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu anlaşılmıştır. Kaza sonrası T.C. isimli şahıs olay yerine gelen annesi E.T.'nin aracı ile kaza yerinden uzaklaşmış, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştır. Yapılan incelemede; T.C. ve E.T. isimli şahısların olay sonrası 02.00 sıralarında İstanbul Hava Limanı'na gittikleri, yanlarında bulunan A.C.S. isimli kadın şahsın kendilerini yolcu ettiği ve saat 03.00 sıralarında şüpheli şahısların Mısır uçağına binmek üzere işlem yaptıkları, saat 04:30 sıralarında Mısır ülkesine uçtukları tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...