Tgrt Haber

Uşak'ta feci kaza! İki genç yaşamını yitirdi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Mart 2023 23:53 - Güncelleme : 10 Mart 2023 23:57
Uşak'ta feci kaza! İki genç yaşamını yitirdi

Uşak'ta, akşam saatlerinde gerçekleşen feci bir trafik kazasında iki genç hayatını kaybetti. Plakası belirtilmeyen motosiklet, tali yoldan ani bir şekilde ana yola çıkınca, alkollü olduğu düşünülen otomobil sürücüsü, fren yapmak için yeterli süreyi bulamadı ve kazada motosikletteki iki genç yaşamını yitirdi.

Uşak​'ta meydana gelen trafik kazası​ sonucunda iki genç hayatını kaybetti. Olay, Uşak Çevre Yolu'nda meydana geldi. Plakası belirlenemeyen bir motosiklet​, tali yoldan ana yola aniden çıktı ve alkollü olduğu düşünülen bir otomobil​ sürücüsü, fren yapamadan çarpıştı. Kazada, motosiklette bulunan Yasin Himmet Yıldız (19) hayatını kaybetti. Emin Ünalan (18) ise ağır yaralı olarak kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri, hemen müdahale etti. Otomobil sürücüsü H.A. (53) ve otomobilde yolcu olarak bulunan K.K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Yapılan alkol muayenesinde otomobil sürücüsünün 2,84 promil alkollü olduğu belirlendi.

Maydana gelen kaza, trafik kurallarına uymamanın ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gösterdi.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...