Tgrt Haber

Vicdansızlığın böylesi pes dedirtti! Bebeği poşete sarıp çöpe attılar

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Kasım 2023 22:55 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 23:06

Kastamonu'da yaşanan olay pes artık dedirtti! Çöp poşetine sarılarak çöp konteynerine atılmış yeni doğmuş bebek bulundu. İhbar üzerine hastaneye kaldırılan bebeğin hayati tehlikesi devam ediyor.

Kastamonu’da Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak'ta vatandaşlar, bir çöp konteynerinin yanından ses geldiğini duydu. 

Konteynerin yanındaki çöp poşetinin içinde bebek​ olduğunu görenler, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşadığı belirlenen erkek bebek, ambulansla Kastamonu​ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanenin çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Eren Yıldız, bebeğin sağlık ekipleri tarafından acil servise getirildiğini söyledi.

Bebeğin doğum zamanını tam olarak tahmin edemediklerini belirten Yıldız, “Ama bize getirilmeden önce çok uzun zaman geçmediğini düşünüyoruz.

Vicdansızlığın böylesi pes dedirtti! Bebeği poşete sarıp çöpe attılar

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Bebeğin gün içerisinde doğma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Yıldız, "Bebeği, ilk müdahalesini yaptıktan sonra yenidoğan yoğun bakıma yatırdık. Genel durumu orta. Hayati tehlikesi devam ediyor" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kardelen 2 Kasım 2023 23:25

Onu oraya atanların nefes almaya dahi hakkı yoktur. Bu kaçıncı vaka o masumun suçu mu dünyaya gelmesi? Ağır ceza verilsin bunlara.

Sonraki Haber Yükleniyor...