Tgrt Haber

Yamaç paraşütü eğlencesi faciayla bitti: Ağaçlık alana çakıldılar!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2023 13:43 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 13:44
Yamaç paraşütü eğlencesi faciayla bitti: Ağaçlık alana çakıldılar!

Antalya'nın Alanya ilçesinde korkunç bir yamaç paraşütü kazası yaşandı. Bir turistin hayatını kaybettiği kazada paraşüt pilotu ise ağır yaralandı.

Antalya'nın Alanya​ ilçesinde korkunç bir yamaç paraşütükazası​ yaşandı. Olay, Dinek Mahallesi'nde bulunan 800 metrelik Yassıtepe'de meydana geldi. 27 yaşındaki Belarus uyruklu Darya Zayats ile Yamaç paraşütü pilotu olan emekli polis memuru A.Ş., tandem uçusu yapmak amacıyla atlayış gerçekleştirdi.

SANİYELER SONRA DÜŞTÜLER

Paraşütçüler, atlayışın ardından kısa bir süre sonra ağaçlık alana çakıldı. Kazanın ardından olayı görenler durumu polis ve sağlık ekibine haber verdi. Bölgeye sevk edilen ekipler, yaptıkları ilk kontrolde Belarus uyruklu turistin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan pilot ise itfaiye ekiplerinini yardımıyla bulunduğu alandan çıkarılarak hastaneye sevk edildi. Belaruslu kadının cansız bedeni incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...