Tgrt Haber

Selde kaybolan yeni evli çiftin cansız bedenleri bulundu! Geriye sadece bu fotoğrafları kaldı...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Eylül 2023 16:37 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 17:31
Selde kaybolan yeni evli çiftin cansız bedenleri bulundu! Geriye sadece bu fotoğrafları kaldı...

Kırklareli’ndeki selde kaybolan 2 kişiden doktor Selman Bağışlar ile eşi Mihriban’ın cansız bedenleri bulundu. Yeni evli olduğu öğrenilen çiftten geriye sadece düğün fotoğrafı kaldı.

Kırklareli​ Demirköy İğneada​ Bölgesinde meydana gelen sel felaketi​ sonrası dünden bu yana 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 1 kişinin ise araması sürüyor. Aramalar sürerken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da bir paylaşım yaparak kaybolanlardan 2 kişinin doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar olduğunu açıkladı.

BAKAN KOCA PAYLAŞMIŞTI

Bakan Koca açıklamasında, “310 kişilik ekiple devam ediyor Kırklareli’ndeki sel olayından sonra kendilerinden haber alınamayan arkadaşımız Dr. Selman Bağışlar, eşi ve kayıp bir vatandaşımız için arama ve kurtarma çalışmaları sabah saat 6.45 itibarıyla yoğunlaştırılarak devam etmektedir. Ekipte UMKE Timi ve AFAD görevlisi olmak üzere 310 kişi bulunuyor. Ümit ederiz ki bu yoğun çabanın sonucu üç iyi haber olur” ifadelerini kullandı.

Selde kaybolan yeni evli çiftin cansız bedenleri bulundu! Geriye sadece bu fotoğrafları kaldı...

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Uzun aramaların ardından çiftin cansız bedenleri bulundu. Doktor ve eşinin cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra cenaze nakil aracı ile hastane morguna sevk edilecek. Olay yerinde umutlu haberi bekleyen çiftin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

TATİL İÇİN GİTTİKLERİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Doktor ve eşinin 3 ay önce evlendiği ve Antalya’nın Alanya ilçesinden Kırklareli’ne tatil yapmak amacıyla geldikleri öğrenildi.

Kırklareli'nde sel felaketi

DÜĞÜN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Öte yandan Alanya Emişbeleni eski Belediye Başkanı Nurettin Uludağ da sosyal medyada yaklaşık 3 ay önce evlenen çiftin bir fotoğrafını paylaştı.

Uludağ; “Kırklareli ilinde Meydana gelen sel felaketinde kaybolan Alanya’lı Selman ve Mihriban bağışlar kardeşlerimize hala ulaşılamadı, dostum abim Kırklareli valisi Birol Ekici ile görüştüm kendisi Alanyalı hemşehrilerimiz ile beraber olduğunu ve bütün ekipleri seferber ettiğini söyledi Allah Valimizden ve bütün ekiplerden razı olsun inşallah biran önce bulunur da aile ve yakınları rahat bir nefes alır bu vesile ile can kayıplarımıza Allah,tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim” açıklamasında bulundu.

Selde kaybolan yeni evli çiftin cansız bedenleri bulundu! Geriye sadece bu fotoğrafları kaldı...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kalemder Yüksel. Yozgat 7 Eylül 2023 14:32

Allah cc Rahmet eylesin mekanı cennet olsun.sehidimizin

Serkan AÇIKEL 7 Eylül 2023 06:35

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...