Tgrt Haber

Zekai Aksakallı: Bu ülkede Ömer Halisdemir'ler bitmez

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Temmuz 2024 15:21 - Güncelleme : 15 Temmuz 2024 16:08

15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit Ömer Halisdemir'e verdiği emirle Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın darbecilerin eline geçmesini engelleyen emekli Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, Halisdemir'in mezarını ziyaret etti. Burada açıklama yapan Aksakallı, "Bu ülkede Ömer'ler bitmez" dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin 8'inci yıl dönümünde emekli Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, darbeci Semih Terzi'nin karargaha girmeden öldürülmesi emrini verdiği şehit Ömer Halisdemir'in Niğde​'deki kabrini ziyaret etti.

Zekai Aksakallı: Bu ülkede Ömer Halis Demir'ler bitmez - 1. Resim

Baba Hasan Hüseyin Halisdemir ile sarılan Aksakallı, daha sonra şehit Halisdemir'in mezarı başında dua etti.

Zekai Aksakallı: Bu ülkede Ömer Halis Demir'ler bitmez - 2. Resim

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Zekai Aksakallı şöyle konuştu:

"İHANET ŞEBEKELERİ BAŞARILI OLAMAYACAĞINI KAFASINA SOKSUN"

"İhanet şebekelerinin ülkemizin istiklaline, geleceğine ihanetlerinin 8'inci yıl dönümü. Ülkesinin istikbali için şahadete yürüyen Ömer Halisdemir'in de 8'inci şehadet yılı. Bütün dünya şunu bilmeli ki bu ülkede Ömer'ler bitmez. İstiklaline aşık bir milletiz. Dışarıdaki ihanet şebekeleri, içerideki bunların uzantıları hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını kafalarına sokmaları lazım.

Bu millet istikbaline aşık, bu uğurda şehadete uğrayan nice Ömer'ler yetiştiren bir millet. Ömer'imin şahadetini kutluyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için şahadete eren bütün şehitlerimizi minnetle, rahmetle anıyorum."

Zekai Aksakallı: Bu ülkede Ömer Halis Demir'ler bitmez - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...