Tgrt Haber

Acun Ilıcalı efsane yarışmacıyı kadroya dahil etti! Beş parasız kaldım diyen Turabi, yine Survivor kadrosunda…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 11:40 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 12:15
Acun Ilıcalı efsane yarışmacıyı kadroya dahil etti! Beş parasız kaldım diyen Turabi, yine Survivor kadrosunda…

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 22024’ün kadrolarını açıklamaya devam ediyor. Şimdiye kadar 7 isim veren Ilıcalı, bugün Survivor’da iki kere şampiyonluk yaşayan efsane yarışmacı Turabi’nin kadroya dahil olacağını duyurdu.

Survivor​ All Star 2024’ün kadrosuna şimdiye kadar Nihat Altınkaya​, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'ın katıldığını duyuran Acun Ilıcalı​, bugün verdiği isimle herkesi hayrete düşürdü. Artık yarışmalara katılmayacağını duyuran ve daha önce Survivor’da 2 kere şampiyon olan Turabi Çamkıran​ kadroya dahil oldu.

“YARIŞMALARA VEDA EDİYORUM” DEMİŞTİ

Her gün açıkladığı isimlerle Survivor All Star 2024 kadrosunu sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, 7. yarışmacı olarak Turabi Çamkıran’ın adını verdi. SMS oylaması yapılmayacak olan Survivor 2024 All Star yeni konseptte eleme adayı olan yarışmacılar, kendi aralarında düelloya çıkacak ve performansı kötü olan isim adaya veda edecek. 

Acun Ilıcalı efsane yarışmacıyı kadroya dahil etti! Beş parasız kaldım diyen Turabi, yine Survivor kadrosunda…

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Turabi Çamkıran da kadroya dahildi. Ilıcalı, "Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için geliyor" diyerek haberi duyurdu.  Turabi, son olarak Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailenin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti. (Helal hoş olsun) Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum. Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm" sözleriyle gündem olmuştu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...