Tgrt Haber

Acun Ilıcalı, takipçilerini Survivor birleştirme partisine götürüyor! Bedeli dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2024 15:45 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 15:46
Acun Ilıcalı, takipçilerini Survivor birleştirme partisine götürüyor! Bedeli dudak uçuklattı

Acun Ilıcalı, Survivor All Star’ın birleşme partisinin gerçekleşeceği Dominik Cumhuriyeti’ne takipçilerine özel tur düzenleyecek.

Acun Medya​ kuruluşuna ait seyahat acentasının düzenleyeceği ‘Dominik turu’na katılanlar, Survivor​ yarışmacılarının ve Acun Ilıcalı’nın da içinde bulunduğu Birleşme Partisi’ne katılabilecek. Paylaşılan bilgilere göre; konaklama, uçak biletleri ve yemek ücretlerinin içinde dahil olduğu pakette tek kişilik ücret 2 bin 999 dolar (90 bin 413 TL) olarak belirlendi. 

TURDA SADECE BİRLEŞME PARTİSİ OLMAYACAK

Üçüncü kez düzenlenecek tur Birleşme Partisi ile bitmeyecek. Karayipler’de Katamaran Turu ve Saona Adası turu ile Dominik Cumhuriyeti​ keşfe çıkılacak. Dominik’e özel kahve, kakao ve tütünler deneyimlenebilecek.

Acun Ilıcalı, takipçilerini Survivor birleştirme partisine götürüyor! Bedeli dudak uçuklattı

OYUN ALANINDA YARIŞABİLME FIRSATI

Birleşme partisine gidecek kişiler, aynı zamanda Survivor oyun çekimlerini izleyebilecek ve daha sonra kura çekilerek eşleşilen rakiplerle oyun alanında yarışma deneyimi kazanacak.

KONTENJAN SINIRI

08 - 14 Nisan tarihleri arasında yapılacak seyahatte şimdilik kontenjan sayısı belirtilmedi. Seyahat yetkililerin aktardığı bilgilere göre; geçtiğimiz yıl 60-70 kişinin gittiği organizasyon bu sene 100 kişi ile sınırlı olabilir. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...