Tgrt Haber

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı için Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Cezaya çarptırıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
30 Temmuz 2024 09:08 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 11:09
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı için Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Cezaya çarptırıldı

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın paylaşımları için Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı marka işbirliklerinin ‘reklam’ olduğunu belirtmeyen Şeyma Subaşı'nın 550 bin TL reklam cezası ödemesine karar verdi.

Sosyal medya hesabından her paylaşımı olay olan fenomen Şeyma Subaşı​'nın beş farklı markanın reklamını yaptığı ve bunu belirtmediği tespit edildi. Ticaret Bakanlığı​, Şeyma Subaşı'nın reklam​ cezası ödemesine karar verdi. 

ŞEYMA SUBAŞI 550 BİN TL CEZAYA ÇARPTIRILDI 

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan incelemeler sonucunda Şeyma Subaşı'nın farklı tarihlerde, beş farklı markanın reklamını yaptığını ve bunu belirtmediği tespit etti. Yaptığı anlaşmaların vergisini ödemeyen ve kanunu çiğneyen Şeyma Subaşı'na para cezası kesildi. Şeyma Subaşı, Ticaret Bakanlığı'na 5 marka​ için toplamda 550 bin TL reklam cezası ödeyecek.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı için Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Cezaya çarptırıldı - 1. Resim

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı için Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Cezaya çarptırıldı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...